antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu kutuyu teamülaretleyerek "Bilgilerinizi Hız ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza muvafık olarak emekleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıtefsir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tip yardımıyla autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek elan devim bilimi bir tesir elde edebilirsiniz.

Bu renkler, denk odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Beyit dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da ev sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini sarf etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Hararetli antrasit kilitsiz küreksiz antrasite nazaran daha esnek bünyedadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir denge, canlı pembe ile ise antrasit renk tonları keleş bir kontrast yaratın.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları tesis etmek sinein antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve örgensel bir çekicilik oluşturacağından, antrasitle baş başa kolayca kullanılabilir.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan kucakin ayrı bir durum yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

çağcıl yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde bucak düzlük kemiksiz gri refahlı bir düzlem katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan antrasit gri boya en çok üç renk arasında boş gri rengi bulunuyor. Sıcak bir atmosfer oluşturan ayan gri renk mekanlara vâsilik ve derinlik pekyor.

Eğer evinizde çok parlayan sıfır yoğun renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk antrasit renk tonları paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page