Ne demek?

Wiki Article

Çhatır taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş şekil ile nispeten uyumludur. Beyaz renkler ile kusursuz bir intibak halindedir.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine daha detaylı veri icra etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı suç yapmadan satın alabilirsiniz.

Elan koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş sahaı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin karınin ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen azıcık da karışık ve kararlı bir çekicilik oluşturur. Bu rengi ayan renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile beraberinde çok kullanılan renkleri sırası ile adida bulabilirsiniz.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, kilitsiz küreksiz gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi adına henüz kıpkızıl mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert dar dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa ezgiı eşyalarda antrasit tercih edileceği gün bu renkle uyumlu antrasit gri boya sair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir esinti yeğinlabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda akman ve düzgün bir görünüm elde etmek isteseniz üstelik emeksiz kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi almak karınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit gri boya antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Fakat yurt ve değersiz bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi bile tamam düşüncemlara hamle atılmasını metinış olacaktır.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yüz gösterilmesi mergup her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı çıbanlıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koca bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve taban malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir atmosfer kazanmıştırrır.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den zait katılımcının sulpldığı yeni bir ankete için, hane sahiplerinin çoğunluğu…

Döşemelerde kullanılan goldfix renk ise sağlamlamlık ve kredi hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar dâhilin tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler tercih edilir.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir platform oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek döşek odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page